Климпуш-Цинцадзе: Ми йдемо в ЄС і НАТО не

Климпуш-Цинцадзе: Ми йдемо в ЄС і НАТО не "по приколу"

Укрінформ
Перший тур президентських виборів засвідчив наявність величезної кількості людей, які вірять у розв'язання всіх проблем за помахом чарівної палички, але влада поважає їхній вибір і робить з цього висновки.

Про це написала у Facebook віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Ми провели демократичні вибори у час війни. 39 кандидатів агітували з усіх моніторів і динаміків. Вибори відбулися вільно, і кожен охочий реалізував своє право вибирати... Щоправда, кількість людей, які вірять в казки, в помахи чарівної палички, в те, що можна легко здобути перемоги на всіх фронтах без втрат, жертв і надзусиль, величезна… Кількість людей, яким байдуже щодо війни, щодо засадничих державотворчих принципів – вражаюча. Тих, хто думає, що... війну можна зупинити легко і безболісно, дуже багато. Але це наші люди, наші громадяни, ми поважаємо їхній вибір і робимо висновки", - зазначила Климпуш-Цинцадзе.

У цьому контексті вона додала, що, безумовно, треба робити серйозну роботу над помилками, приймати жорсткі рішення, виправляти прорахунки в тих політиках, що викликають занепокоєння у суспільстві.

Читайте також: ЧЕСНО закликає Зеленського оприлюднити декларацію за 2018 рік

"Треба працювати швидко і об’єднано, залишаючись вірними національним інтересам країни і відданими європейським цінностям. Ми йдемо в ЄС і НАТО не "по приколу" і заплатили за цю можливість надто багато, щоб так просто здатися. Держава мусить пережити цей жарт і вистояти. Не до сміху. Але і зневіра ще нікому перемогти не допомогла", - резюмувала віце-прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-