США не бачать кроків Росії для реалізації “Мінська”

США не бачать кроків Росії для реалізації “Мінська”

Укрінформ
Росія не робить кроків для реалізації Мінських домовленостей щодо ситуації на Донбасі.

Про це сказала журналістам під час прес-брифінгу у НАБУ заступник Держсекретаря США з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Кірстен Медісон, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Можу лише сказати, що ми разом з вами у цьому конфлікті, і ми сподіваємось, що цей конфлікт, який забирає так багато життів, приносить так багато страждань, закінчиться. Я також ознайомлена з Мінськими домовленостями і я знаю, що Росія не робить так багато кроків для того, щоб впровадити Мінські домовленості в життя. Але маємо сподівання, що цей конфлікт буде завершено", - заявила вона.

Читайте також: Боротьба з корупцією: Медісон нагадала, чого Штати очікують від України

Як повідомляв Укрінформ, заступник держсекретаря США з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Кірстен Медісон прибула до України 18 жовтня.

У Києві Медісон вже виступила із промовою на випускній церемонії в Академії патрульної поліції, яку було засновано за сприяння Сполучених Штатів Америки. Вона також має намір провести офіційні зустрічі з представниками Державної прикордонної служби та громадянського суспільства з метою сприяння реформі юстиції в Україні, яка проводиться за підтримки США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-