Про Україну докладно розкажуть у Білому домі – президент УККА

Про Україну докладно розкажуть у Білому домі – президент УККА

Укрінформ
Представники п'яти впливових американських експертних установ завершили робочу поїздку по містах України й зараз готують аналітичну доповідь для американського уряду, яка міститиме рекомендації щодо зовнішньої політики, а також необхідної підтримки для України з боку США.

Про це розповів у ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу президент Українського конгресового комітету Америки (УККА) Андрій Футей.

"Це буде велика доповідь, підписана п'ятьма організаціями, які брали участь у проекті. Документ буде переданий не тільки адміністрації, але також і Конгресу США", - зауважив голова найбільшої організації української діаспори Америки.

За його словами, крім УККА в групі були представлені такі впливові центри, як Heritage Foundation, Jamestown Foundation, Інститут Хадсона, Американська Рада з питань зовнішньої політики. Зустрічі американських експертів під час перебування в Україні проводилися у Верховній Раді, РНБОУ, СБУ, в окремих міністерствах. 

Крім цього, відбулися поїздки до регіонів - Львова, Одеси, а також у зону АТО поблизу Маріуполя. "Кожен з нашої експертної групи мав можливість спілкуватися за своїм фахом, щоб скласти загальну картину про реальну ситуацію в Україні, а також щоб визначити, яку допомогу може забезпечити американська сторона", - поінформував президент УККА.

Він висловив переконання, що робота буде завершена протягом наступних кількох тижнів. При цьому доповідь експертів матиме відкритий доступ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-