Президент Фінляндії: Робитимемо все можливе для реалізації «Мінська»

Президент Фінляндії: Робитимемо все можливе для реалізації «Мінська»

Укрінформ
Фінляндія готова допомагати у щонайшвидшій реалізації Мінських угод як шляху до врегулювання ситуації не лише в Україні, а й у Європі в цілому.

Про це заявив Президент Фінляндії Саулі Нііністьо на спільній прес-конференції з Президентом України Петром Порошенком у вівторок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Мінські угоди необхідні та мають бути реалізовані щонайшвидше, аби нормалізувати життя в Україні та Європі також. Фінляндія готова допомагати і робити все можливе, що стосується Мінських угод», - наголосив Нііністьо.

Він також підкреслив, що Фінляндія підтримує євроінтеграційні прагнення України, її суверенітет та територіальну цілісність і засуджує нелегальну анексію Криму Росією.

Нііністьо зауважив, що вони з Президентом Порошенком обговорювали двосторонні економічні відносини та зробили висновок, що нині настав сприятливий час для відновлення роботи торговельних комісій.

Як відомо, на прес-конференції президент Фінляндії також наголосив, що підстав для зняття санкцій проти Росії ні з боку ЄС, ні з боку США немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-