Генпрокуратура нагадує Лещенку, що на суд треба приходити

Генпрокуратура нагадує Лещенку, що на суд треба приходити

Укрінформ
Генеральна прокуратура звертається до народного депутата Сергія Лещенка прибути на чергове судове засідання 25.01.2017 до Печерського районного суду.

Про це йдеться на сайті ГПУ.

"Генеральна прокуратура закликає народного депутата Сергія Лещенка дотримуватись вимог закону та прибути 25.01.2017 на чергове судове засідання до Печерського районного суду з метою реалізації права на захист та надання можливості суду прийняти законне рішення у межах розумних термінів", - зазначається в повідомленні.

В ГПУ нагадали, що Національним агентством з питань запобігання корупції 06.12.2016 відносно народного депутата України Лещенка складено протокол про адміністративне правопорушення. Участь прокурора, що є обов’язковою, у судовому розгляді справи про правопорушення, пов’язане з корупцією, забезпечена прокурорами Генеральної прокуратури України.

Одночасно обов’язковою є присутність особи, яка притягається до адміністративної відповідальності. У разі ухилення від явки на виклик судді цю особу може бути органом внутрішніх справ (Національною поліцією України) піддано приводу.

На призначене судом засідання 29.12.2016  Лещенко не з’явився, нагадали у ГПУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-