Порошенко: Маю засмутити декого у Києві, і також у Москві

Порошенко: Маю засмутити декого у Києві, і також у Москві

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що усіма доступними законними способами протидіятиме спробам дестабілізувати країну.

На цьому глава держави наголосив під час урочистих заходів до Дня соборності у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ще одним своїм пріоритетом в новому році вважаю забезпечення політичних умов для реформ та відновлення економіки. Маю засмутити декого і у Києві, і також у Москві, де особливо слабкі на язик політики не приховують російської ставки на організацію в Україні штучних протестів та дострокових виборів. Як Президент всіма доступними законними способами протидіятиму спробам дестабілізувати країну і звести нанівець всі ті важкі перші результати, які забезпечила влада і буквально вистраждав український народ", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що зміни та перетворення були розпочаті у 2014 році, в 2015-му перші зрушення були очевидними лише самим реформаторам, а в 2016-го їх вже помітили й високо оцінили закордонні партнери.

"Надзвичайно важливо, щоб 2017 увійшов до історії як рік, коли зміни стали відчутними для широкого кола громадян України. Ми стараємося, щоб цього року люди побачили, що ситуація в країні міняється на краще", - підкреслив Президент.

Він нагадав, що партнери із США та ЄС вважають, що Україна зробила більший прогрес у реалізації реформ за останні два роки, ніж за перші 23 роки Незалежності.

"Але треба докладати ще більших зусиль. Бо досягнутих темпів реформ замало, щоб подолати розрив та відставання від сусідніх нам європейських  країн. Потрібно діяти за принципом олімпійського руху. Швидше, вище, сильніше! І тоді - станемо чемпіонами", - додав Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-