Геращенко: Крим на Донбас не міняємо. Донбас не здаємо

Геращенко: Крим на Донбас не міняємо. Донбас не здаємо

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко наголошує, що Україна ніколи не поміняє Крим на Донбас і ніколи не здасть Донбас, а боротиметься за кожен метр української землі і кожного українця. 

Про це перший віце-спікер парламенту написала на своїй сторінці у Facebook

"Крим на Донбас ми міняти не будемо. Й Донбас здавати не будемо теж. Ми будемо вигризати кожен метр української землі. Ми будемо боротися за кожного українця. Україна - це і Львів, і Київ, але і Крим, і Донецьк, і Луганськ", - написала Геращенко. 

Коментуючи заяву народного депутата Надії Савченко про те, що повернути окупований Донбас під контроль України мирним шляхом можна тільки в разі "здачі" Росії Криму, Геращенко наголосила, що до території України не можна ставитись як до свого виборчого округу - "де підтримують, за тих боремося, де не сприймають, тих викреслюємо". 

"Боремося за всіх. Відновлення суверенітету і територіальної цілісності, території України в кордонах 2013 року - це є наша мета. І ніхто, жодна політична сила чи жоден народний депутат, який намагається посіяти смуту, настрої поразки, нав'язати дискусію здачі території чи їх торгу - не зіб'є нас зі шляху відновлення ЄДИНОЇ і СОБОРНОЇ УКРАЇНИ. Крим на Донбас не міняємо. Донбас не здаємо", - заявила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-