Байден сподівається, що нова адміністрація США теж буде партнером України

Байден сподівається, що нова адміністрація США теж буде партнером України

Укрінформ
Віце-президент США Джозеф Байден сподівається, що нова адміністрація США також буде партнером України, проте наголошує, що важку роботу з модернізації держави українцям належить виконати самим.

На цьому він наголосив під час виголошення спільної з Президентом України Петром Порошенком заяви для ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я сподіваюсь, що наступна адміністрація США також буде вашим прибічником і партнером у вашому подальшому прогресі, але ви знаєте: ніхто не може виконати важку роботу замість вас - тільки український народ", - сказав Байден.

Він додав, що керівництво і народ України мають поставити потреби країни над особистими інтересами, а загальне благо - вище від "містечкових упередженостей і дріб'язкових досягнень".

"Це стосується всіх - членів уряду України, депутатів Верховної Ради, які заприсяглися служити народу України, суддів, які взяли на себе відповідальність вершити правосуддя на засадах справедливості, представників ЗМІ та громадянського суспільства і пересічних громадян, чия робота полягає в тому, щоб вимагати відповідальності від тих, хто при владі", - підкреслив віце-президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-