Майбутного одеського губернатора Степанова піддали інформаційній атаці

Майбутного одеського губернатора Степанова піддали інформаційній атаці

Укрінформ
Максим Степанов, призначення якого на посаду голови Одеської обласної державної адміністрації схвалив у середу Кабмін, зазнав увечері 21 грудня першої інформаційної атаки.

Поширену редакціям видань розсилку, зроблену від імені керівника прес-служби майбутнього губернатора, пізно ввечері 21 грудня спростувала Ганна Філімонова, яка раніше очолювала прес-службу Одеської ОДА.

"Шановні журналісти! Багатьом з вас прийшла розсилка від Ганни Філімонової з моїм номером телефону. Ганна представилася прес-секретарем нового губернатора Одеської області Максима Степанова. Хочу повідомити, що насправді я не працюю прес-секретарем Степанова", - зазначила екс-керівник прес-служби голови Одеської ОДА Володимира Немировського у новій розсилці для ЗМІ.

Степанов став мішенню інформаційних атак одразу після схвалення Кабміном його кандидатури на посаду голови Одеської ОДА.

Нагадаємо: згідно з чинним законодавством уряд схвалює кандидатуру на посаду голови обласної державної адміністрації й рекомендує Президентові України, який і призначає особу на цю посаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-