Одеським губернатором обрали директора поліграфкомбінату

Одеським губернатором обрали директора поліграфкомбінату "Україна"

Укрінформ
Комісія з питань вищого корпусу державної влади Нацагентства з питань державної служби України визнала переможцем конкурсу на вакантну посаду голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, що досі працював на посаді директора державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна".

Про це повідомили Укрінформу в Національному агентстві з питань державної служби України, що проводило у вівторок конкурсний відбір претендентів на цю посаду.

"Переможцем конкурсу на вакантну посаду голови Одеської облдержадміністрації переможцем став директор державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна" з виготовлення цінних паперів" Максим Степанов. Друге місце посів мер Балти Одеської області Сергій Мазур", - зазначили в апараті Нацагентства.

39-річний Степанов очолив у грудні 2011 року ДП "Поліграфкомбінат "Україна", яке спеціалізується на друку паспортів, водійських посвідчень та інших офіційних документів. До того з березня 2008 до 2010 року працював першим заступником голови Одеської ОДА, зокрема, опікувався питаннями соціально-економічного розвитку. Пізніше обіймав посаду заступника голови Державної податкової адміністрації України.

Як повідомлялося, у фінал конкурсного відбору на вакантну посаду голови Одеської ОДА вийшли п'ять претендентів: Олександр Остапенко, Сергій Мазур, Артем Ващиленко, Юрій Чижмарь та Максим Степанов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-