Литвин заговорив про новий партпроект - для

Литвин заговорив про новий партпроект - для "ключових рішень"

Укрінформ
Член депутатської групи "Воля народу" у Верховній Раді Володимир Литвин не виключає, що група може бути переформатована у партійний проект.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту Укрінформу.

"У нас з 2012 року сформувався кістяк депутатів-мажоритарників, які мають спину, і тримали позицію, не дивлячись на спроби зламати, загнати в інші фракції. Тому за будь-яких обставин цей кістяк збережеться. Буде він називатися групою чи ця група буде переведена у партійний проект, я думаю, швидше буде друге", - сказав Литвин.

На його переконання, від людей, які увійдуть до нового можливого  об'єднання, "залежатиме прийняття ключових рішень у Верховній Раді".

Водночас, Литвин не відповів на питання, коли може бути створене нове об'єднання.

Як повідомлялося, цього тижня зі складу депутатської групи "Воля народу"  вийшов Віктор Развадовський, тепер у складі групи 18 депутатів. У четвер голова групи Ярослав Москаленко повідомив на пленарному засіданні про вихід із групи Сергія Мельничука через інцидент із лідером фракції Радикальної партії Олегом Ляшком (Мельничук провів у Раду росіянку Юлію Тополу, яка вилила на Ляшка томатний сік, вимагаючи українське громадянство - ред.)

Згідно з Регламентом Ради, склад депутатської групи має бути не менше 19 членів. Якщо протягом 15 днів з дня оголошення спікером парламенту про вихід депутата з групи, її кількість буде менше 19 депутатів, то така група має бути розпущена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-