Конкурсна комісія визначилась з кандидатурою секретаря Мін'юсту

Конкурсна комісія визначилась з кандидатурою секретаря Мін'юсту

Укрінформ
Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби у середу, 7 грудня, обрала Ганну Онищенко державним секретарем Міністерства юстиції.

Про це повідомляє "Лівий Берег".

"В даний момент Онищенко є заступником міністра - керівником апарату Мін'юсту", - йдеться в повідомленні.

Онищенко народилася 15 жовтня 1984 року, в 2007 році закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Правознавство", в 2010 році отримала ступінь кандидата юридичних наук.

З 12 березня по 21 травня 2014 року - заступник міністра юстиції - керівника апарату. З 21 травня по 3 грудня 2014 року - голова Державної реєстраційної служби. З 2 грудня 2014 року по 14 квітня 2016 року - міністр Кабінету Міністрів.

Резервний кандидат, який пройшов у фінал - заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Павло Мороз - не набрав мінімально необхідної кількісті балів.

Раніше заступник міністра юстиції Ганна Онищенко заявила, що 23-річна Ганна Калинчук не буде виконувати обов'язки директора люстрационного департаменту, хоча раніше це призначення вже анонсував міністр Павло Петренко. Онищенко наголосила, що вона категорично проти призначення особи, щодо якої виникла така негативна реакція суспільства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-