Климпуш-Цинцадзе зустрілася з представниками єврейських організацій США

Климпуш-Цинцадзе зустрілася з представниками єврейських організацій США

Укрінформ
У Посольстві України у США відбулася зустріч віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе та посла України Валерія Чалого з представниками єврейських організацій Сполучених Штатів Америки.

Про це повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

"Американських учасників зустрічі ознайомлено з поточною ситуацією у контексті триваючої агресії РФ проти України. Іванна Климпуш-Цинцадзе наголосила на важливості подальшої активної підтримки представниками американських єврейських організацій важливих для України питань у контактах з нинішніми і наступними Адміністрацією та Конгресом США, у тому числі, що стосується законодавчих ініціатив, спрямованих на поглиблення американської підтримки нашої держави Сполученими Штатами Америки, зокрема закону H.R. 5094 "Про підтримку стабільності і демократії в Україні"", - йдеться у повідомленні.

Віце-пре'мєр-міністр також закликала сприяти в питанні ухвалення Кнесетом Ізраїлю рішення про визнання Голодомору в Україні 1932-1933 рр. актом геноциду українського народу.

Представники американських єврейських організацій подякували за проведення на високому організаційному рівні заходів з нагоди 75-х роковин трагедії Бабиного Яру. Вони також підтвердили свою підтримку суверенітету і територіальної цілісності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-