Гройсман: Україна сьогодні має справжнє військо, здатне захистити державу

Гройсман: Україна сьогодні має справжнє військо, здатне захистити державу

Фото, відео
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що нині Україна має армію, здатну захистити не лише незалежність нашої держави, але й цінності всього цивілізованого світу. 

Про це він заявив під час урочистостей з нагоди 25-річчя Збройних Сил України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні можливо відзначити, що ми маємо справжнє військо, яке здатне захистити нашу країну, яке здатне захистити цінності, притаманні будь-кому цивілізованому суспільству", - відзначив Гройсман.

Він наголосив, що наразі українські воїни боронять кордони не тільки України, а й сучасної Європи.

Прем'єр-міністр зауважив, що протягом останніх кількох років значно збільшено фінансування ЗСУ, проте, на його думку, цього ще "недостатньо, щоб віддати належне українській армії".

У цьому зв'язку очільник уряду зазначив, що завданням влади є забезпечення військовослужбовців гідною заробітною платою, сучасним озброєнням і "всім тим, що необхідно для ефективної боротьби".

"Глибоко вірю в те, що над нашою Україною буде встановлений мир, мир, який дасть можливість раз і назавжди показати ворогу його місце, мир, який призведе до належного порядку в світі. Правда завжди перемагає!" - підкреслив Гройсман.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час урочистостей з нагоди 25-річчя Збройних сил України вручив військовослужбовцям різних родів військ державні нагороди. 

"Я хотів би побажати, щоб наші українські воїни були здоровими і щасливими. І щоб кожен повертався додому", - сказав Гройсман. 

Державні нагороди отримали близько 20 військовослужбовців, у тому числі жінки-медики.

Фото: Анастасія Сироткіна 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-