Савченко застерегла Трампа від дружби з Путіним

Савченко застерегла Трампа від дружби з Путіним

Укрінформ
Жодна держава світу не зможе мати теплих відносин із Росії через повну неповагу РФ до демократичних прав.

Таку думку в інтерв'ю канадському телеканалу СВС висловила народний депутат України Надія Савченко.

«Якщо хто-небудь вважає, що може мати нормальні, теплі відносини із Росією, то дуже швидко зрозуміє, що неможливо мати теплі відносини із країною, яка не має принципів та не поважає демократичні права. Незабаром це зрозуміє і Трамп», - сказала Савченко.

На її переконання, якщо Захід не займе жорстку позицію стосовно РФ, то може розпочатися повномасштабне російське вторгнення, «яке закінчиться у Великобританії».

За її словами, саме слабкість та спроби примирення призвели до початку обох світових воєн у ХХ столітті. «Ми мусимо відстоювати наші принципи. Саме такий тип політики призвів до Першої та Другої світових воєн. Необхідно намагатися прогнозувати майбутнє, аби запобігти подібним конфліктам. Якщо у нас не буде такого довготривалого бачення – доведеться стикнутися із Третьою світовою війною», - наголосила народний депутат.

Нагадаємо: Канада неодноразово заявляла про прагнення відновити діалог із РФ. На початку листопада у Москві навіть відбулися перемовини за закритими дверима між керівником політичного відділу МЗС Канади Марком Гвоздецьким та заступником глави МЗС Росії Сергієм Рябковим, під час яких були обговорені різноманітні питання, у тому числі українське.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-