Порошенко: Я проти поділу правоохоронців на

Порошенко: Я проти поділу правоохоронців на "хороших нових" і "поганих старих"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко наголошує на неприпустимості поділу правоохоронних органів на "хороші нові" і "погані старі", бо така конфліктність в наступі на корупцію обов’язково утворить лазівки, якими скористаються корупціонери.

Про це він заявив на урочистостях з нагоди Дня працівників прокуратури, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я категорично проти того, щоб ділити правоохоронні органи на "хороші нові" і "погані старі", одних хвалити, інших таврувати. При такій конфліктності в нашому наступі на корупцію обов’язково утворяться лазівки, якими скористаються корупціонери", - підкреслив Порошенко.

Він наголосив, що за два з половиною роки кардинально змінилася вся система правоохоронних органів. Запрацювали новостворені антикорупційні органи: НАБУ, НАЗК, Спеціалізована антикорупційна прокуратура. Незабаром до роботи приступить і Державне бюро розслідувань.

"Від усіх правоохоронних органів вимагаю злагодженої командної роботи. Здорова конкуренція вітається, бо вона всюди є двигуном прогресу, але дріб’язкові відомчі чвари та з’ясовування стосунків через ЗМІ вважаю абсолютно неприйнятними. І буду до них вкрай нетерпимим. Це, звичайно, настанова для всіх відомств, а не лише для прокуратури. Ви повинні демонструвати суспільству високий рівень співпраці та взаємодії і давати спільний результат", - наголосив Президент.

Порошенко запевнив, що готовий бути союзником прокуратури в боротьбі з корупцією та злочинністю. Він зазначив, що його головним завданням є забезпечення судової реформи, без якої боротьба з корупцією може звестись нанівець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-