Україна хоче тісніше співпрацювати з Червоним Хрестом у питанні Донбасу

Україна хоче тісніше співпрацювати з Червоним Хрестом у питанні Донбасу

Укрінформ
Україна зацікавлена у якнайширшому співробітництві з Міжнародним комітетом Червоного Хреста і вдячна за вже проведену роботу в Україні, особливо у контексті ситуації, що склалася після трагічних подій 2014 року.

Про це на зустрічі з головою Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста Аланом Ешліманном заявила заступник міністра соціальної політики Наталія Федорович, інформує прес-служба Мінсоцполітики. 

“Для нас дуже важливою є допомога вашої організації в тих районах, де ми не маємо змоги сьогодні працювати, тому ми маємо намір якомога більше кооперувати нашу роботу з Червоним Хрестом у цьому напрямку”, - зазначила Федорович.

Ешліманн у відповідь наголосив на важливості співпраці його організації з Мінсоцполітики, адже сьогодні допомога Україні є одним з найбільших проектів Червоного Хреста в усьому світі. Він поінформував представників Мінсоцполітики про діяльність організації в Україні, у тому числі на тих територіях, які знаходяться поруч із лінією розмежування. Також голова місії подякував за спрощення механізмів завезення гуманітарних вантажів на територію України.

Сторони дійшли згоди про необхідність та можливість спільної участі у цілій низці конкретних проектів, які сьогодні здійснюються окремо, та домовилися на наступній зустрічі розглянути питання практичної співпраці та спланувати спільні дії на 2017 рік. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-