Уряд оголосив попередження голові Держрезерву Мосійчуку

Уряд оголосив попередження голові Держрезерву Мосійчуку

Укрінформ
Кабінет міністрів України після проведення службового розслідування стосовно Голови Державного агентства резерву України Вадима Мосійчука вирішив офіційно оголосити йому попередження.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Враховуючи те, що зараз зима і забезпечення відповідальних робіт, я би пропонував обмежитися сьогодні доганою, а не звільненням чи відстороненням його від роботи", - сказав перший віце-прем’єр, міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

У свою чергу Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман наголосив, що у робочому порядку це питання розглядалося. "Я б запропонував зробити офіційне попередження, але якщо ситуація не буде змінюватися протягом декількох місяців на підприємстві, ми тоді приймемо кадрове рішення", - сказав він.

Як повідомлялося, раніше Державна аудиторська служба під час ревізії фінансово-господарської діяльності підприємств і організацій Держрезерву виявила порушення на суму близько 28 млн гривень. Зокрема, служба перевірила фінансово-господарську діяльність 26 підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління Держрезерву. Ревізії охоплювали період з травня 2013 року по вересень 2015 року.

Вадим Мосійчук очолив Держрезерв 26 червня 2015 року. Раніше він був гендиректором компанії з управління активами "Райффайзен Аваль".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-