Трамп задоволений зустріччю з претендентом на пост держсекретаря Петреусом

Трамп задоволений зустріччю з претендентом на пост держсекретаря Петреусом

Укрінформ
Переможець президентських перегонів у США Дональд Трамп провів у понеділок зустріч з черговим кандидатом на посаду державного секретаря, колишнім директором ЦРУ, генералом у відставці Девідом Петреусом.

Обидві сторони залишились задоволеними результатами розмови, повідомляє The New York Times.

"Обраний президент Дональд Трамп зустрівся в понеділок з Девідом Петреусом, удостоєним високих нагород, але водночас побитим скандалами колишнім військовим командувачем, який став новим претендентом на посаду держсекретаря після кількаденного періоду запеклих внутрішніх чвар щодо кандидатури, яка отримає бажану посаду", - зауважується в публікації.

Генерал у відставці, колишній директор ЦРУ Девід Петреус провів годину з Трампом у його офісі в "Trump Tower" на Манхеттені, після чого повідомив журналістам, що обраний президент дав йому урок зі світової політики.

"Загалом, він у розмові пройшовся по всьому світу",- сказав пан Петреус. Він також повідомив, що Трамп виявив розуміння різних проблем та деяких можливих рішень.

Сам же Трамп прокоментував розмову з черговим кандидатом записом на своїй твітер-сторінці: "Щойно зустрівся з генералом Петреусом - був дуже вражений".

Нагадаємо: обраний президент уже проводив дискусії з двома іншими провідними кандидатами на пост Державного секретаря - Міттом Ромні і Рудольфом Джуліані, колишнім мером Нью-Йорка. На вівторок запланована ще одна зустріч Трампа з Ромні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-