Касько не ввійде до нового політичного проекту Саакашвілі

Касько не ввійде до нового політичного проекту Саакашвілі

Укрінформ
Колишній заступник Генерального прокурора України Віталій Касько зосередиться на громадській діяльності та не планує наразі брати участь у політичних партіях.

Про це Віталій Касько повідомив в ефірі «Перші про головне. Коментарі» (щобудня о 19.00 на телеканалі ZIK).

Зокрема він наголосив: «Наразі я є членом правління громадської організації Transparency International. Тому не можу входити до складу партії. Я зосередився на громадській діяльності. Я допоміг ініціативній групі проекту «Хвиля» в розробці програми, в антикорупційній сфері, в розвитку правоохоронної сфери, щодо реформи судів і буду допомагати надалі експертно будь-яким політичним силам, які хочуть змінити країну».

Віталій Касько зазначив, що не збирається приєднуватись до будь-яких політичних рухів, поки займається громадською діяльністю: «Я є членом правління громадської організації Transparency International, яка займається боротьбою з корупцією. Крім того я займаюсь адвокатською практикою, це професійна діяльність, не громадська».

Екс-заступник генпрокурора також зазначив, що в суспільстві є необхідність політичних сил, які будуть виступати опозицією до чинної влади: «Те, куди рухається держава зараз, вочевидь, потребує реакції з боку громадянського суспільства, з боку нових політичних сил. Чи будуть це політичні сили, чи вуличні акції, залежить від їх формату. Однак важливо дати зрозуміти владі і народу, що є політична ініціатива».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-