Ляшко каже, що віддав свій диппаспорт Парубію

Ляшко каже, що віддав свій диппаспорт Парубію

Укрінформ
Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко стверджує, що відмовився від користування дипломатичним паспортом, поки усі українці не отримають можливість їздити до Європи без віз.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я ще раз з усією відповідальністю заявляю, що, як і обіцяв публічно, відмовився від використання дипломатичного паспорта, поки усі українці не отримають можливість їздити до Європи без віз, а не лише власники диппаспортів. Так само я закликав зробити усіх моїх колег", - написав Ляшко.

Він також повідомив, що свій диппаспорт публічно передав голові парламенту Андрію Парубію з проханням здати його в МЗС через відповідні служби.

"Зараз ми з паном Парубієм перебуваємо на зустрічі з представником Європарламенту паном Коксом. Прочитавши це повідомлення у ЗМІ, я перепитав пана Парубія чи передав він мій паспорт до МЗС. Він відповів ствердно, і в мене немає причин йому не довіряти", - зазначив Ляшко.

Раніше Міністерство закордонних справ України у відповіді на інформаційний запит Укрінформу повідомило, що майже всі члени Радикальної партії Олега Ляшка всупереч власним заявам не лише не відмовилися від використання дипломатичних паспортів, а навіть не виконують вимоги здавати їх після закордонних поїздок на зберігання в МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, голова  фракції Радикальної партії Олег Ляшко під час виступу в парламенті 16 листопада заявив про готовність відмовитися від дипломатичного паспорта і закликав усіх народних депутатів, поки немає безвізового режиму, "здати кожен свій дипломатичний паспорт так, як це роблять депутати від фракції Радикальної партії". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-