Допит Януковича перенесли на 28 листопада

Допит Януковича перенесли на 28 листопада

Оновлено
Укрінформ
Святошинський районний суд міста Києва, під час якого мав відбутися відеодопит колишнього президента Віктора Януковича, ухвалив рішення щодо перенесення свого засідання у справі про розстріл активістів на Інститутській у лютому 2014 року, на 13.00 28 листопада.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд, порадившись на місці, ухвалив оголосити про відкладення даного судового засідання, яке відбудеться у порядку організації заходу про надання міжнародної допомоги, на 13 годину за київський часом 28 листопада 2016 року або 14 годину за московським часом", - сказав суддя у справі.

Сьогоднішнє засідання розпочалося із затримкою у зв’язку із відсутністю екс-беркутівців, адже їх не могли вивезти з Лук'янівського слідчого ізолятора через блокування активістами. Потім суд оголосив 20-хвилинну перерву, після якої оприлюднив своє рішення про дату перенесення засідання.

Нагадаємо, сьогодні у Святошинському районному суді Києва мав відбутися допит колишнього президента України Віктора Януковича як свідка по справі співробітників "Беркуту", яких звинувачують в розстрілі 48 учасників Майдану.

 Фото: РІА Новости 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-