У блокуванні початку перевірки е-декларацій НАЗК звинувачує Мін’юст

У блокуванні початку перевірки е-декларацій НАЗК звинувачує Мін’юст

Укрінформ
Заступник голови Національного агентства із запобігання корупції Руслан Радецький звинувачує Міністерство юстиції в тому, що воно заблокувало початок перевірки е-декларацій чиновників.

Про це він заявляє у Фейсбуці.

"Сьогодні, 24 листопада, Міністерство юстиції України на своїй офіційній сторінці повідомило про відмову в державній реєстрації порядків проведення контролю та повної перевірки декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та здійснення моніторингу способу життя особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого саморядування", - пише Радецький.

Він назвав безпідставною відмову Мін'юсту в реєстрації розробленого НАЗК порядку перевірки е-декларацій: "Ми не можемо поки прокоментувати "численні зауваження" спеціалістів Міністерства юстиції до цих документів, оскільки їх досі не отримали. Однак, обов'язково це зробимо одразу ж після їх надходження до НАЗК".

"Враховуючи суспільний резонанс до теми е-декларування, ми зацікавлені якнайшвидше опрацювати "зауваження" Міністерства юстиції, обговорити їх за участю представників громадськості, експертного середовища та прийняти відповідні рішення на засіданні НАЗК. Закликаємо міністра юстиції до конструктивної роботи не в інтернет-мережі, а за спільним робочим столом", - додає Радецький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-