Суддя звинувачує захист Єфремова у затягуванні процесу

Суддя звинувачує захист Єфремова у затягуванні процесу

Укрінформ
Суддя Печерського райсуду Києва Володимир Карабань звинуватив адвоката Олександра Єфремова Євгена Солодка в затягуванні судового процесу, де розглядається продовження строку тримання під вартою колишнього народного депутата від Партії регіонів.

Про це суддя заявив на засіданні у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Захисник Солодко, ви зачитуєте документи, з якими ознайомлені всі учасники процесу. Ви ознайомлювались з одним томом справи понад дев'ять годин", - зазначив суддя.

Карабань підкреслив, що вже ця обставина свідчить про те, що захист Єфремова навмисно затягує час розгляду клопотання.

У четвер на судове засідання прийшли чоловіки у камуфльованій формі з нашивками різних добровольчих батальйонів. З ними також прибув колишній начальник штабу батальйону "Айдар" Валентин Лихоліт (позивний "Батя").

Нині в суді продовжує виступати перший з чотирьох адвокатів Євген Солодко, який вже перейшов до розгляду другого тому справи. Загалом ця справа налічує п'ять томів.

Як повідомлялося, Печерський райсуд розглядає клопотання Генпрокуратури про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату від Партії регіонів Олександру Єфремову, термін тримання під вартою якого спливає 24 листопада.

30 липня 2016 року слідчі Генеральної прокуратури України спільно з СБУ затримали Єфремова в аеропорту Бориспіль.

Його підозрюють у скоєнні ряду кримінальних правопорушень, зокрема у заволодінні майном "Луганськвугілля" шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України); у вчиненні умисних дій з метою зміни кордонів території України, порушуючи Конституцію, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України); у здійсненні організаційного та іншого сприяння створенню і діяльності терористичної організації "ЛНР" (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-