Дєєва розповіла, чим займається у МВС

Дєєва розповіла, чим займається у МВС

Укрінформ
Заступниця міністра внутрішніх справ Анастасія Дєєва розповіла, що на своїй посаді займається залученням коштів міжнародних донорів для підтримки реформ у правоохоронних органах.

Про це Анастасія Дєєва заявила на відкритті Центру безпеки громадян в Лимані на Донеччині, повідомялє кореспондент Укрінформу.

"Я не перший день займаюся залученням міжнародної допомоги до реформ Міністерства внутрішніх справ. Сьогодні ми представляємо лише один з напрямів, якими ми займаємося. Моя подальша робота буде полягати в тому, щоб залучати міжнародних донорів, міжнародних партнерів, встановлювати прозорі та правильні процедури реалізації проектів, які будуть зрозумілі як для європейської та міжнародної спільноти, так і для кожного конкретного громадянина", - зазначила заступниця міністра.

Зокрема, за її словами, агентство USAID вже підтвердило надання матеріально-технічної допомоги для забезпечення добровольців, які згодом навчатимуться і долучатимуться до роботи відкритого сьогодні Центру, новою уніформою. І таких проектів, підкреслила замміністра, - безліч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-