Справа Єфремова: відвід прокурора і секретаря не вдався, на черзі – суддя

Справа Єфремова: відвід прокурора і секретаря не вдався, на черзі – суддя

Укрінформ
Адвокати оголосили відвід судді Печерського райсуду Володимиру Карабаню, який розглядає клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для екс-нардепа від Партії регіонів Олександра Єфремова.

Про це повідомив Укрінформу адвокат Євген Солодко.

"Ми оголосили відвід судді Карабаню. Зараз відбувається розпис на іншого суддю, який буде розглядати відвід", - сказав він.

Солодко також додав, що суддя Карабань відхилив попереднє клопотання захисту Єфремова про відвід прокурора Павла Кожухівського і секретаря судового засідання.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Володимир Карабань продовжив розгляд клопотання щодо продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для екс-нардепа від ПР Олександра Єфремова. У залі присутні сам Єфремов, його захисники Євген Солодко і  Олександр Мельников, а також прокурор Павло Кожухівський.

27 вересня Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці, до 24 листопада, без можливості внесення застави для колишнього народного депутата від ПР Олександра Єфремова.

30 липня 2016 року слідчими Генеральної прокуратури України спільно з СБУ Єфремова було затримано в аеропорту “Бориспіль”.

Його підозрюють у вчиненні низки кримінальних правопорушень, а саме: у заволодінні майном “Луганськвугілля” шляхом зловживання службовим становищем, за ч. 5 ст. 191 КК України; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, за ч. 3 ст. 110 КК України; у вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації “ЛНР”, за ч. 1 ст. 258-3 КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-