Україна та Хорватія відновлюють роботу двох міжурядових комісій

Україна та Хорватія відновлюють роботу двох міжурядових комісій

Укрінформ
Прем'єр-міністри України та Хорватії Володимир Гройсман і Андрей Пленкович під час зустрічі в Києві домовилися відновити роботу міжурядових комісій у торговельно-економічній та військово-технічній сферах.

Про це інформує прес-служба КМУ.

"Той обсяг торгівлі, який ми маємо сьогодні, може бути достатньо збільшений. Нам потрібно тільки більше налагодити взаємодію. Я вважаю, що ваш візит і контакти бізнесу Хорватії-України дасть серйозний поштовх у цьому питанні", - зауважив Гройсман, говорячи про Українсько-хорватський бізнес-форум, що розпочинає роботу в понеділок.

У цьому контексті він запропонував провести найближчим часом у 2017 році чергове засідання Міжурядової українсько-хорватської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, очолювану з українського боку віце-прем’єром із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе. Це дозволить визначити нагальні питання двосторонньої співпраці, що потребують вирішення, вважає Гройсман.

Глава українського уряду також підкреслив необхідність максимального використання можливостей взаємодії України та Хорватії у військово-технічній сфері.

Він зазначив, що спільна українсько-хорватська комісія з питань ВТС не проводила засідань з 2011 року, та виступив за відновлення її роботи задля конкретизації напрямів співробітництва та реалізації спільних проектів.

Проведення засідань міжурядових комісій найближчим часом у 2017 році "зробить інтенсивнішим співробітництво України та Хорватії", підкреслив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-