У штабі пояснили, чому «диверсантів» ловлять саме у Криму

У штабі пояснили, чому «диверсантів» ловлять саме у Криму

Укрінформ
Речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що чергове затримання «українських диверсантів» у Криму - це продовження брехливого серіалу ФСБ.

Про це він сказав на каналі 112, повідомляє Укрінформ.

"Ми є свідками продовження брехливого серіалу за авторством російського ФСБ під назвою куди не глянь всюди вони. Це чергова серія затримання так званих українських розвідників", - сказав Лисенко.

Речник зауважив, що це стандартний прийом і прогнозувалося, що це може продовжитись. Він додав, що всі затримання за останні тижні відбулися в окупованому Криму, і це пов'язано з тим, що Крим "це клондайк офіцерів запасу, які залишились там". За словами Лисенка, ці люди  давно завершили військову службу і не мають ніякого відношення до ЗС України.

Представник МОУ зазначив, що ФСБ приходить до військових комісаріатів, де зберігаються військові справи цих офіцерів, "піднімають їх і потім привселюдно призначають диверсантів". Лисенко спрогнозував, що будуть чергові затримання "начебто українських диверсантів".

Як повідомляв Укрінформ, російський державний телеканал «Россия-1» назвав імена і показав в ефірі ще двох нібито «українських диверсантів», затриманих в окупованому Криму. Ними стали Олексій Стогній і Гліб Шаблій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-