У ГПУ розповіли про допит Януковича в режимі відеоконференції

У ГПУ розповіли про допит Януковича в режимі відеоконференції

Укрінформ
У Генеральній прокуратурі України не виключають, що 25 листопада може відбутися допит в режимі відеоконференції колишнього президента України Віктора Януковича в якості свідка у справі про звинувачення 5 колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" у вбивствах активістів Майдану.

Про це повідомив начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Наскільки мені відомо, з РФ надійшло підтвердження, що ніби то як все-таки має бути цей допит саме 25 листопада. Подивимося", - сказав він.

Як повідомлялося, Святошинський районний суд Києва 16 листопада отримав повідомлення від Ростовського обласного суду РФ про можливість проведення допиту в режимі відеоконференції колишнього президента України Віктора Януковича.

23 червня Міністерство юстиції України направило в мінюст РФ запит про проведення допиту екс-президента Януковича в режимі відеоконференції в якості свідка у справі про розстріл Майдану. Через декілька місяців виявилось, що Мінюст РФ втратив частину документів запиту. Українська сторона направила запит повторно.

19 жовтня Міністерство юстиції Російської Федерації направило до Радянського суду Ростова-на-Дону запит України про допит колишнього президента України Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-