Президент створив ВЦА у Зайцевому, Золотому та Катеринівці

Президент створив ВЦА у Зайцевому, Золотому та Катеринівці

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко затвердив утворення військово-цивільних адміністрацій (ВЦА) у Зайцевому, Золотому та Катеринівці.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"Президент Петро Порошенко підписав Указ № 513/2016 "Про утворення військово-цивільних адміністрацій населених пунктів". Згідно з документом, нові ВЦА утворюються у місті Золоте та селі Катеринівка Попаснянського району Луганської області та селищі Зайцеве Бахмутського району Донецької області", - йдеться у повідомленні.

Серед завдань новоутворених ВЦА визначено забезпечення безпеки та нормалізації життєдіяльності населення, правопорядку, участі у протидії диверсійним проявам і терористичним актам, недопущення гуманітарної катастрофи.

"Керівнику Антитерористичного центру при Службі безпеки України, головам Донецької та Луганської обласних державних адміністрацій доручено здійснити, відповідно до Закону України "Про військово- цивільні адміністрації", заходи, пов'язані з утворенням військово-цивільних адміністрацій у зазначених населених пунктах", - зазначається у повідомленні.

Документ набуває чинності з дня його опублікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-