У СБУ сьогодні чекають Мураєва з плівками розмов заступниці глави Нацбанку

У СБУ сьогодні чекають Мураєва з плівками розмов заступниці глави Нацбанку

Укрінформ
Служба безпеки України проведе розслідування щодо можливого прослуховування заступника глави Національного банку Катерини Рожкової.

Про це заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт у прямому ефірі "Шустер LIVE".

"Кожен має займатися більше своєю справою і менше піаром. Ми забираємо ці оприлюднені записи розмов офіційно, і завтра народний депутат Євген Мураєв прийде до нас в СБУ, щоб офіційно дати хід справі з плівками. І все ж не забуваймо, що йде гібридна війна, і план “Шатун” реалізовується”, - заявив Тандіт, реагуючи на заяву Мураєва про наявність у нього відповідних записів.

До цього нардеп Мураєв в ефірі повідомив, що під час акції у Нацбанку невідомий чоловік, який представився як колишній працівник правоохоронних органів, передав йому флешку з записами перехоплення телефонних розмов Рожкової.

За словами нардепа, на флешці близько 90 годин запису 500 розмов. Мураєв запевнив, що бачив цю людину перший раз і просто взяв у неї флешку.

Як повідомляло агентство, раніше Рожкова заявила, що її телефонні розмови прослуховують.

27 жовтня слідчі Головного управління Національної поліції у м. Києві провели обшук за місцем проживання Рожкової. Як пояснили у НБУ, слідчі дії проводилися в рамках розслідування банкрутства ПАТ "Банк Михайлівський". При цьому в Нацбанку заявили, що таким чином на нього здійснюється тиск.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-