Укроборонпром просить нардепа Купрія

Укроборонпром просить нардепа Купрія "дбати про інформаційну гігієну"

Укрінформ
У державному концерні "Укроборонпром" закликали народного депутата Віталія Купрія перевіряти інформацію, яку він озвучує, щоб не стати жертвою російських пропагандистів.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Під час круглого столу, який відбувся днями у Києві, народний депутат поширив неперевірену інформацію щодо Державного концерну “Укроборонпром”. Та своєю присутністю допоміг нікому невідомим експертам озвучувати "темники Кремля", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, недостовірні заяви одразу поширили російські пропагандистські ЗМІ, які "з посиланням на народного депутата... тиражували нісенітниці на зразок "український оборонний комплекс не виживе без Росії” або “українські танки через відсутність пального глохнуть прямо на полі бою".

“Укроборонпром” закликав Купрія "дбати про інформаційну гігієну та не годувати російських пропагандистів відвертими фантазіями". 

"А у разі бажання “Укрборонпром” готовий працевлаштувати народного депутата на будь-якому зі своїх підприємств з метою підвищення власного професійного рівня", - заявили у концерні.  

Раніше під час засідання круглого столу на тему: "Якщо завтра повномасштабна війна? Чи врятує країну Укроборонпром?" народний депутат Віталій Купрій заявив, що він подав заяви в правоохоронні органи у зв'язку з розкраданням державних коштів в "Укроборонпромі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-