Муженко озвучив Генштабу головне завдання

Муженко озвучив Генштабу головне завдання

Укрінформ
Нарощування оперативних та бойових спроможностей війська на сьогодні є головним завданням для Збройних сил.

Про це сказав головнокомандувач Збройних сил України генерал армії Віктор Муженко під час службової наради у Генштабі, повідомляє управління зв'язків з громадськістю ЗСУ

«Нарощування оперативних та бойових спроможностей органів військового управління та військових частин Збройних сил України - головне завдання сьогодення. Всі заходи, які плануються та проводяться у військах, спрямовані саме на це. Призначення війська - захист своєї Батьківщини», - заявив Муженко.

Під час наради було підбито підсумки виконання завдань за призначенням у 2016 році. Керівники структурних підрозділів Генштабу, командувачі видів ЗСУ, родів військ, начальники органів військового управління, підрозділів та служб проаналізували результати діяльності підпорядкованих установ за поточний рік, поінформували про здобутки та нагальні проблеми. Йшлося про вдосконалення системи управління, зокрема про перехід на J-структуру, про рівень укомплектованості військових частин особовим складом і технікою, про вдосконалення форм і методів застосування військ (сил) та про інші важливі аспекти реформування та розвитку вітчизняного війська.

Начальник Генштабу - головнокомандувач ЗСУ визначив завдання на наступний 2017 рік органам військового управління та військам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-