У Міноборони підозрюють, що ФСБ

У Міноборони підозрюють, що ФСБ "призначає "диверсантами" військових пенсіонерів

Укрінформ
Сьогоднішня інформація російських ЗМІ про нібито затримання окупаційною владою Криму українського "диверсанта" у Сімферополі є черговим фейком. 

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

"Спецслужби Росії вдалися до новаторства і оголошують про затримання начебто українських диверсантів не лише по понеділках, а вже і по середах. Насправді ніхто нікого з українських військовослужбовців не затримував", - заявив Лисенко.

В Міноборони України підозрюють, що на роль "українських диверсантів" російськими спецслужбами призначаються військові пенсіонери, які звільнилися з лав ЗС України ще наприкінці 90-х років - початку 2000-х років, і зараз проживають на території тимчасово окупованого Криму. "Вони є потенційними жертвами російських спецслужб", - зазначив Лисенко. 

Раніше у середу російське державне інформагентство РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомило, що у вівторок в окупованому Сімферополі нібито затримали громадянина України, який є можливим "співробітником Головного управління розвідки Міноборони України". У нього нібито вилучили гранату, пістолет і елементи для виготовлення саморобного вибухового пристрою. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-