Парубій відкрив Раду

Парубій відкрив Раду

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив ранкове засідання парламенту.

У сесійній залі зареєструвалися 349 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Народні депутати сьогодні розглянуть проект постанови про Звернення Верховної Ради до урядів держав-членів Європейського Союзу, Європейського парламенту та Ради Євросоюзу щодо запровадження безвізового режиму для громадян України.

Також Верховна Рада має розглянути низку питань ратифікації, серед яких - проект закону про ратифікацію Угоди між Кабміном України та урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль; законопроект про ратифікацію двох Конвенцій Ради Європи проти маніпулювання спортивними змаганнями та про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами.

Крім того, Рада може ратифікувати три договори між Україною та Демократичною Соціалістичною Республікою Шрі-Ланка: про видачу правопорушників; про взаємну правову допомогу у кримінальних справах; про передачу засуджених осіб.

У середу народні депутати можуть ухвалити проект постанови про перейменування міста Мукачеве Закарпатської області та проект про присудження у 2016 році Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

О 15.00 у Верховній Раді розпочнуться парламентські слухання на тему: "Про стан та проблеми фінансування освіти і науки в Україні". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-