Новинський заявив, що за його недоторканність візьмуться вже завтра

Новинський заявив, що за його недоторканність візьмуться вже завтра

Укрінформ
Комітет з питань регламенту Верховної Ради розпочне розгляд подання Генерального прокурора щодо зняття недоторканності з народного депутата Вадима Новинського у середу, 16 листопада.

Про це сам нардеп від «Опозиційного блоку» розповів журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Завтра о 15-й годині комітет розпочне розгляд», - сказав Новинський, відповідаючи на запитання, коли Регламентний комітет розгляне подання ГПУ щодо нього.

Крім того, парламентарій запевнив, що вчора подав до секретаріату Верховної Ради свої пояснення щодо цього подання.

Як повідомлялося, Генеральний прокурор Юрій Луценко 3 листопада направив до Верховної Ради подання, в якому просить дозволу притягнути до кримінальної відповідальності народного депутата Вадима Новинського.

Він проходить як співучасник в одному з епізодів "великої справи Януковича" - про узурпацію влади і вплив на українську церкву. Зокрема, його підозрюють у незаконному позбавленні волі особистого помічника покійного предстоятеля Української православної церкви Володимира - архієпископа Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-