Уряд і опозиція Швеції говорять в унісон щодо підтримки України - Порошенко

Уряд і опозиція Швеції говорять в унісон щодо підтримки України - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів зустріч із лідером Поміркованої партії Швеції Анною Шинберг Батра. Глава держави подякував лідеру Поміркованої партії та її колегам за підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.

Про це повідомляє президентська прес-служба.

"Ми дуже вдячні всім партіям Риксдагу, які нас підтримують. Це унікально, коли і уряд, і опозиція говорять в унісон в питаннях, що стосуються підтримки України", - відзначив Порошенко.

Глава держави поінформував пані Шинберг Батра про безпекову ситуацію на Донбасі, імплементацію Мінських домовленостей. Співрозмовники обговорили також питання деокупації Криму. Президент подякував за послідовну позицію Швеції на користь підтримки санкційного режиму проти Росії.

Як зазначається, лідер Поміркованої партії відзначила очевидні успіхи просування України на шляху реформ та запевнила, що її політична сила й надалі підтримуватиме законодавчі ініціативи для забезпечення надання Україні всебічної допомоги та підтримки.

"Співрозмовники також скоординували позиції щодо недопущення реалізації політично вмотивованих енергетичних проектів, зокрема проекту Північний потік-2", - додали у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-