Деканоідзе шкода, що не вдалося викорінити корупцію у Нацполіції

Деканоідзе шкода, що не вдалося викорінити корупцію у Нацполіції

Укрінформ
Глава Національної поліції Хатія Деканоідзе жалкує, що їй не вдалося викоренити корупцію, що на це не вистачило волі.

Про це вона заявила на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я буду чесна і скажу, що нам не вдалося викорінити корупцію в наших органах. Особисто у мене корупція на будь-якому рівні викликає відразу. Я, як і обіцяла, впродовж року створила фундамент для розвитку нової поліції і залишалася вірна вам і вашим інтересам до останньої хвилини моєї роботи. Але, на жаль, моїх повноважень і волі не було достатньо для різких змін", - сказала Деканоідзе.

Вона зазначила, що очистити від корупції правоохоронний орган країни - дуже складне завдання, що вимагає жорсткої політичної волі. "Ми заклали основу, і я сподіваюся, що на цьому перетворення не зупиняться", - наголосила Деканоідзе.

Глава Нацполіції також зазначила, що не бачить можливостей ефективної і незалежної поліції України без достатнього фінансування. "Голі й босі, без паперу і бензину, без сучасних технологій поліцейські не зможуть працювати ефективно", - сказала вона.

На її думку, також необхідно провести реформу судів і прокуратури, без чого не буде можливості істотно змінити усю правоохоронну систему в країні. Існуючий порядок речей призведе до конфліктів між тими, хто хоче і змінюється, і тими, хто застряг у минулому, вважає Деканоідзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-