Соболєв запропонував Раді, як зірвати цього тижня план Путіна

Соболєв запропонував Раді, як зірвати цього тижня план Путіна

Укрінформ
Голова Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв заявив, що першим ударом плану Путіна з дестабілізації ситуації в Україні цього тижня має стати ухвалення Верховною Радою законопроекту щодо дозволу НАБУ проводити прослуховування корупціонерів.

Про це він заявив під час засідання погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У мене хороша пропозиція до парламенту, як ми можемо зірвати цього тижня план Путіна. Пропоную, по-перше, ухвалити закон про право антикорупційного бюро напряму без контролю СБУ прослуховувати корупціонерів. Це буде удар по плану Путіна №1. Друге - пропоную ухвалити закон про викривачів, який дозволить всім журналістам, всім громадським активістам не тільки викривати і зупиняти корупцію, але й отримувати за це винагороду. Це буде удар по плану Путіна №2", - сказав Соболєв.

На думку депутата, третім ударом по плану Путіна має стати ухвалення законопроекту, який розповсюджує вимогу люстрації на кандидатів в майбутні президенти, народні депутати.

"Коли люди побачать, що парламент почав з себе, парламент очищується, парламент долає корупційне павутиння, це точно багатьох людей налаштує на добрий, еволюційний, мирний лад. Давайте так зірвемо план Путіна впродовж одного тижня", - запропонував Соболєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-