Москва підготувала на завтра масові вуличні провокації в Україні - нардеп

Москва підготувала на завтра масові вуличні провокації в Україні - нардеп

Укрінформ
Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак заявив, що Кремль хоче збільшити кількість контрольованих депутатів у Верховній Раді для подальшого скасування санкцій проти РФ, введених українським урядом.

Про це він заявив під час засідання погоджувальної ради у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За даними українських спецслужб, 15 листопада розпочнуться підготовлені Москвою масові вуличні акції, основною метою яких буде розхитати ситуацію в нашій країні для дочасних виборів до Верховної Ради, що призведе до дочасних виборів Президента. Кремль хоче збільшити чисельність контрольованих нардепів у раді. Ми переконані, що кінцева мета - щоб всі народні депутати скасували санкції, які вводив уряд Яценюка проти Росії, щоб проголосувати закони про цілковиту зміну зовнішньополітичного курсу і виконання вимог Путіна до України», - сказав Бурбак.

Він також припустив, що організовані масові протестні акції будуть використані для «штучного сепаратизму в місцевих радах України».

«Організовані Москвою масові протестні акції будуть використані як виправдання для штучного сепаратизму у місцевих радах по Україні, деякі вже пере голосували за пряме підпорядкування і укладання договорів з Кабінетом міністрів», - додав нардеп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-