Парубій просить фракції підписати угоду про єдині дії у системі безпеки

Парубій просить фракції підписати угоду про єдині дії у системі безпеки

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликав фракції політичних партій у парламенті, незалежно від того в коаліції вони чи в опозиції, підписати Акт безпеки і відповідальності. 

Документ сприятиме дотриманню єдиної позиції всіх політичних сил у питаннях безпеки, заявив він під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Акт безпеки і відповідальності - це той документ, який, я переконаний, повинні підписати голови фракцій парламенту як угоду між коаліцією та опозицією, попри наші розбіжності в тактичних питаннях, у стратегії, ми залишаємося відданими, стоїмо плече до плеча в питанні безпеки мілітарної, безпеки інформаційної, безпеки економічної, безпеки енергетичної, безпеки гуманітарної», - зазначив спікер.

Парубій переконаний, що це необхідно зробити для унеможливлення повторення сценарію Кремля, який спостерігається у ближніх до України державах, де в результаті виборів до влади приходять проросійські політики.

«Ми є відповідальними, тому, що ніхто крім нас! Із нас спитають онуки, чи змогли ми втримати українську державу, чи не змогли її втримати, як це було сто років тому. Рівень нашої відповідальності достатньо високий, щоб не допустити втрати нашої української державності», -  підкреслив Парубій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-