Москаль: Мукачівська міськрада незаконно виплатила соціальну допомогу

Москаль: Мукачівська міськрада незаконно виплатила соціальну допомогу

Укрінформ
Під час ревізії в управлінні праці та соціального захисту населення Мукачівської міськради виявлені фінансові порушення на значну суми - понад 700 тисяч гривень.

Про це повідомляє голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

"У ході ревізії використання коштів на соціальну підтримку населення в Управлінні праці та соціального захисту населення Мукачівської міськради виявлені фінансові порушення на значні суми. Ревізію проводив Західний офіс Держаудитслужби в Закарпатській області за дорученням Кабінету Міністрів України. Усього встановлені незаконні виплати бюджетних коштів на суму понад 700 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначається, що внаслідок надання внутрішньо переміщеними особами недостовірної інформації щодо майнового та фінансового стану, а також відсутності контролю з боку Управління праці та соцзахисту населення за достовірністю таких даних, незаконно виплачено допомоги на суму 400 тисяч гривень.

Крім того ревізія виявила незаконне використання бюджетних коштів у сумі 300 тисяч гривень по програмі «Додатковий соціальний захист мукачівців»: грошова допомога на дороге лікування була надана без підтвердження факту перебування громадян на лікуванні в медичних закладах, а також відсутності документів щодо витрат на проведення хірургічних втручань та лікування.

Матеріали ревізії передані в прокуратуру Закарпатської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-