Антон Геращенко: ФСБ планує в Україні масові «акції протесту» для повалення влади

Антон Геращенко: ФСБ планує в Україні масові «акції протесту» для повалення влади

Укрінформ
Російські спецслужби запланували проведення в Україні найближчим часом масових «акцій протесту», мета яких – повалення чинної української влади, а також зрив євроінтеграції України.

Про це заявив представник парламентської фракції «Народний фронт» Антон Геращенко в ефірі одного з телеканалів, коментуючи заяву Служби зовнішньої розвідки та Служби безпеки про підготовку в Україні операції зі зміщення влади та повернення країни під російський вплив.

За словами Геращенка, незважаючи на те, що цього року протестна активність громадян у порівнянні з минулими роками менша, правоохоронні органи мають застосувати усі засоби та дії для захисту населення від можливих інспірованих Росією громадських безладів.

«Будуть намагатися активно розхитувати ситуацію, починаючи з внутрішньо економічних моментів, та провокувати на те, щоб виходили на масові акції протестів», - зауважив народний депутат.

Більше того, за словами представника фракції «Народний фронт», ще одним надзавданням для Росії та Путіна на сьогодні є зірвати саміт Україна-ЄС, запланований на 24 листопада ц. р., та зірвати надання Україні безвізового режиму.

Як зазначив Антон Геращенко, «Росії вже третій рік поспіль досить успішно вдається зривати плани щодо євроінтеграції України».

«Її дії - починаючи з анексії Криму, захоплення частини Донбасу і до створення економічних проблем для нашої держави та політичного тиску по всьому світу - спрямовані на те, щоб Україна не стала самостійною, вільною, європейською правовою державою. Це завдання Путіна, яке він ніколи не приховував. Він хоче відновити Радянський Союз, а для цього потрібно тримати Україну на короткому поводку», - наголосив парламентар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-