Посол Польщі переконаний, що Україна дуже скоро отримає безвіз

Посол Польщі переконаний, що Україна дуже скоро отримає безвіз

Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло вважає, що безвізовий режим України з Євросоюзом буде запроваджений вже найближчим часом.

Про це він заявив сьогодні під час публічних дебатів, організованих Інститутом світової політики і присвячених українсько-польським відносинам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тепер, після Революції гідності, громадянське суспільство зацікавлене не тільки в тому, щоб політики робили те, що вони можуть, суспільство бажає пильно спостерігати за процесами реформування в Україні. І це дуже хороший знак. Я переконаний, що тепер уже буде неможливо змінити курс, повернутися до того, що ми спостерігали після Помаранчевої революції, коли Україна стала фактично сателітом Росії... Зараз Україна інтегрується в Європейський Союз, було підписано Угоду про асоціацію. Й імовірно, - я цілком переконаний, - що дуже скоро Європейська комісія проголосить, що Україні надано безвізовий режим. І ми зможемо насолоджуватися безвізовим режимом з Україною", - підкреслив Ян Пєкло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-