Романчук заявив, що компромат для суду «підкинули при обшуку»

Романчук заявив, що компромат для суду «підкинули при обшуку»

Укрінформ
Документи, які наразі прокуратура пред’явила суду у якості доказів вини у справі про хабарництво колишнього першого заступника голови Миколаївської ОДА Миколи Романчука, могли бути підкинуті.

Про це під час засідання Центрального райсуду міста Миколаєва 11 листопада заявив Романчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Обшук у моєму кабінеті проводився кілька годин, паралельно обшукували приймальню та інші приміщення. При цьому мене весь час відволікали, примушували пересуватися з одного місця в інше, відповідати на питання різних осіб, у тому числі і тих, які на той момент не представлялися. Тому я звертаю увагу суду на те, що деякі документи, представлені прокуратурою в суді, мені могли підкинути», - сказав Романчук.

Зауважимо, що під час судового засідання 11 листопада суд переглянув відео обшуку у робочому кабінеті Романчука 3 червня. При цьому прокуратура представила суду не повну відеоверсію огляду.

Як уже повідомляв Укрінформ, 3 червня СБУ спільно з військовою прокуратурою заявили про припинення корупційної діяльності групи високопосадовців на чолі з першим заступником голови Миколаївської ОДА, які вимагали хабар 90 тис. дол. за надання дозволу ТОВ «ЕЛК-БУД» на видобуток вапняку. Під час обшуків на робочому місці та вдома в маєтку першого заступника голови ОДА знайшли валізу з 300 тисячами доларів та велику кількість ювелірних виробів. Під будівлею співробітники спецслужби виявили мережу тунелів, в яких знаходилися сейфи із золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом.

Попри те, що було заявлено про групу високопосадовців, наразі судять одного лише Романчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-