Гройсману показали ремонт у херсонському аеропорту

Гройсману показали ремонт у херсонському аеропорту

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у четвер розпочав робочу поїздку до Херсонської області та ознайомився із ходом робіт з реконструкції перону та рубіжних доріжок Міжнародного аеропорту "Херсон".

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у четвер розпочав робочу поїздку до Херсонської області. Голова Уряду ознайомився із ходом ремонтно-будівельних робіт з реконструкції перону та рубіжних доріжок Міжнародного аеропорту "Херсон", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив в.о. директора комунального підприємства Херсонської обласної ради «Херсонські авіалінії» Григорій Усік, презентуючи програму залучення інвестицій і перспектив розвитку Міжнародного аеропорту «Херсон», в аеропорту триває програма відновлення його інфраструктури.

Зокрема, інформують в Кабміні, за два роки було відремонтовано два зали - вильоту і прильоту, відновлено пасажирські термінали, встановлено стійки для реєстрації пасажирів, побудовано два багажних відділення, замінено частину огорожі аеропорту тощо. Також ведуться ремонтні роботи всередині аеровокзального комплексу, майже на 80% збудовано митний склад, оновлено кімнати контрольно-пропускного пункту, об'єкт системи посадки, трансформаторну підстанцію.

Крім того, тривають відновлювальні роботи перону для тимчасової стоянки повітряних суден. Було закуплено та встановлено необхідне спеціальне обладнання для технічного облаштування аеропорту. 

Зазначається, що в аеропорту щоденно курсують літаки міжнародного сполучення, зокрема між Херсоном та Стамбулом. Також  планується відновлення рейсу Херсон - Київ, додали  - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-