Стало відомо, хто стане

Стало відомо, хто стане "ядром адміністрації Трампа"

Укрінформ
Новообраний президент США Дональд Трамп планує призначити на посаду генерального прокурора свого високопоставленого радника губернатора Нью-Джерсі Кріса Крісті.

Також на цю посаду розглядається губернатор штату Арканзас Аса Хатчінсон, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на два джерела в команді Трампа.

Згідно з повідомленням, "ядро адміністрації Трампа" можуть сформувати колишній мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані, а також екс-спікер палати представників конгресу США Ньют Гінгріч. При цьому газета не повідомляє, які посади вони можуть зайняти.

Крім цього, на пост міністра охорони здоров'я і соціальних служб США розглядається кандидатура республіканця Бена Карсона і губернатора штату Луїзіана Боббі Джиндла, стверджують джерела газети.

WSJ зазначає, що в перші дні після інавгурації, яка відбудеться 20 січня 2017 року, Трамп має намір оголосити про вихід США з Транстихоокеанского партнерства і відновити Угоду про вільну торгівлю.

Як пояснив екс-спікер палати представників конгресу США Ньют Гінгріч в бесіді з WSJ, в перші 100 днів президентства Трамп збирається сфокусуватися на проведення від трьох до п'яти реформ, у тому числі здійснювати контроль на кордоні з Мексикою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-