Держдеп пообіцяв допомогти Трампу увійти в курс справ

Держдеп пообіцяв допомогти Трампу увійти в курс справ

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі належним чином передасть владу своєму наступнику.

Про це під час брифінгу у Вашингтоні заявив заступник речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає кореспондент Укрінформу.

«Президент Обама та Держсекретар Керрі дуже прихильні добре підготовленій та ефективній передачі влади наступній адміністрації», - сказав Тонер.

Він додав, що команді Дональда Трампа, яка готуватиме його прихід в Білий дім, буде надана «повна підтримка» персоналу Держдепу.

За його словами, досягнення поставлених чинною адміністрацією цілей та м’яка передача влади є наразі двома основними пріоритетами відомства.

«У час, що залишився для роботи чинній адміністрації, Державний департамент матиме два пріоритети: досягнення прогресу по чинним аспектам зовнішньої політики та щільна співпраця із наступниками для забезпечення плавної передачі влади із дотриманням національної безпеки та пріоритетів зовнішньої політики», - наголосив Тонер.

Нагадаємо: кандидат у президенти США Гілларі Клінтон у своєму виступі після поразки на виборах президента США закликала своїх прихильників прийняти результати виборів.

Раніше повідомлялося, що президент США Барак Обама привітав Дональда Трампа з перемогою на виборах та запросив на зустріч у Білий дім 10 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-