Гройсман хоче держсекретарів міністерств не «по блату»

Гройсман хоче держсекретарів міністерств не «по блату»

Укрінформ
Уряд закликає брати участь у публічних конкурсах на посади державних секретарів міністерств.

Про це на засіданні Кабінету міністрів сказав голова уряду Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Питання державного управління – ми знаходимося в активній фазі реформи. У цьому питанні дуже важливо проведення відкритих публічних конкурсів державою комісією на посади державних секретарів. Це абсолютно публічні вакансії. Я сьогодні закликаю брати участь у цих конкурсах. Це дуже важливий крок, коли ми маємо сотні вакансій, на які можна прийти не «по блату», - сказав Гройсман.

Як повідомлялося, у жовтні Кабінет міністрів України оголосив конкурс на заміщення посад державних секретарів восьми міністерств:  аграрної політики і продовольства, внутрішніх справ, екології та природних ресурсів, економічного розвитку і торгівлі, енергетики та вугільної промисловості, інфраструктури, інформаційної політики, культури.

Заробітна плата держсекретарів складатиметься з посадового окладу - 12 061 грн, надбавки до посадового окладу за ранг, надбавки не менше 50% за інтенсивність праці, надбавки не менше 50% за виконання особливо важливої роботи, а також інших надбавок, доплат і премій - відповідно до закону "Про державну службу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-