Парламент Нідерландів під час

Парламент Нідерландів під час "українських" дебатів розглядає вотум недовіри уряду

Укрінформ
Депутат нідерландського парламенту Луїс Бонтес від депутатської  групи Бонтеса-Ван Клаверена виніс на розгляд парламентаріїв ініціативу щодо вотуму недовіри уряду.

Ініціативу було внесено на початку дебатів щодо ситуації навколо ратифікації Угоди Україна-ЄС, повідомляє нідерландська газета De Telegraaf.

"Ми не довіряємо уряду, який ненавидить демократію", - заявив депутат.

Як зазначає газета, це виключний випадок, коли ініціатива вноситься під час дебатів так рано, коли ще не відбулося виступів.

Депутат захотів, щоб голосування відбулося негайно. Однак було погоджено, що голосування відбудеться після того, як виступлять всі партії. Як зазначає видання, ініціатива найвірогідніше не набере достатньої кількості голосів у парламенті.

Як відомо, у вівторок у парламенті Нідерландів проходять дебати щодо ситуації щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС, яка склалася в результаті негативного голосування на референдумі у квітні.

Минулого тижня уряд Нідерландів заявив, що потребує більше часу для проведення переговорів щодо ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС та при цьому врахування занепокоєння тих, хто голосував "проти" на квітневому референдумі. Уряд країни взяв ще 6 тижнів для проведення переговорів, в рамках яких хоче знайти "юридично зобов'язуюче рішення, яке б враховувало занепокоєння тих, хто голосував "проти".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-